Anketa
Blog
utorak, rujan 25, 2007
šteta što neznam zatvorit blog... pa službeno objavljujem da ga zatvaram
horseswithme @ 15:46 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
subota, rujan 15, 2007
Postojim... Osječam to...Prepoznajem po galopu kroz livadu. Utrkujući se s vjetrom, ne gubim ni tračak nade...Tračak nade da pronađem svoj dom... Daleko u brdima u kojima je stado. Moje stado. Daleko od svega, gdje orlovi krase vječno plava neba, gdje smo okruženi planinama prekriveni bijelim plaštom snijega.  A oko nas drveće. Okruženi, ali još uvijek dovoljno slobodni jer sloboda je dio nas. Živjeli smo savršenim životom sve dok se jednoga dana nije pojavio ON. Neznam koje mu je ime i neznam što traži od nas. Po prvi put u životu, osječao sam strah. Bježali smo prema šumi. Ostao sam zadnji braneći stado. ON je, kao da je bio spojen sa doratom kobilom, ali u njezinim se očima vidio strah. . Izgledalo je da nije imala drugog izbora nego slušati NJEGOVE naredbe. Zagalopirali su se na mene, vitleći nekakvim predmetom nalik zmije. Omotala mi se oko vrata, a ja sam počeo paničariti. Snažno me stezalo, ali znao sam da nesmijem popustiti. Nikada! Nitko mi nećeoduzeti najvrijednije što imam. Moju slobodu. Propinjao sam se, trgao, ali nisam imao nikakve koristi, ta me zmija sve jače stezala. Stegla me toliko jako da nisam imao drugog nego da se smirim. Zmija je popustila. Stajao sam mirno, dok kobila nije krenula naprijed. Opet me steglo pa sam mirnim korakom krenuo za njom. Bio sam prestravljen. Spustili smo se niz padinu kroz koju sam se često znao utrkivati sa sokolom. Naposlijetku, prešli smo granice mojega doma, i ja sam zastao. ON se okrenuo i zmija me opet zategla. NE! Neće me odvesti iz mojega zavičaja! Počeo sam vući, i visoko se propinjati. Napokon, oslobodio sam se, i brzo počeo bježati. Odjednom mi se zmija zapetljala za nege i našao sam se ošamučen na podu
horseswithme @ 19:28 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
četvrtak, rujan 6, 2007
Kako i sam naslov govori, vratila sam se svijesti i okrečem novu stranicu. Kako na blogu, tako i u životu. Ovo mi je ljeto bilo najgore u životu. Shvatila sam da sreća više ne postoji za mene. Oduzeli su mi sve, a ja sam mislila da mi život teće savršeno. No prevarila sam se. Nije trebalo doći do toga. Svijetlost i toplina moga doma više ne postoji. Odnosi su ledeni poput ledenjaka koji plutaju antartikom. Sama sam sa sestrom i sa naša dva konja u svijetu. Teško je to, ali živjeti se mora dalje. Snalazimo se koliko možemo i znamo da nesmijemo odustati. Nikada. Ponekad pomislim kako bi bilo lijepo da se ne probudim iz sna. Da nestanu problemi. Da se vratim snovima u kojima galopiram po livadi. Vječno, bez prestanka. I da se odjednom dvije po dvije noge odvajaju od tla. Da poletim zajedno sa svojim najboljim prijateljem u kojeg se uvijek mogu pouzdati i koji me nikada neće razočarati. Ali to su samo moje maštarije. Želje za kojima ću uvijek žudjeti. Ostat će neispunjene... ... do slijedečeg posta...

                                                                                                                                                 Dream of Glory
horseswithme @ 12:58 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
srijeda, travanj 18, 2007
LJUDI, OVAKO ĆU VAM REČI.... Ovaj je blog privremeno zatvoren.... ne želim pisati neko vrijeme.... za pojedince koji su me napali.... sve šta god ja sam rekla, nećete mi vjerovat, ali baš me briga.... ok, jednim djelom ste u pravu.... lordy NIJE u hrvatskoj.... i šta god vi sad na ovo rekli, ja imam friziskog konja.... i stvari koje sam pisala na blogu.... istinite su....samo vam ovo želim poručit.... hvala svima pogotovo lydy, prekrasnikonj konjći, lusy, ivce i svim ostalima koji su me pretili i komentirali, a za vas koji ste me napali.... hvala puno, već imam i dovoljno problema i bez vas.... ok, ljudi... kad se vratim.... javim vam se.... a do tad šaljem vam veliki pozdrav!!!!!
horseswithme @ 15:15 |Komentiraj | Komentari: 29 | Prikaži komentare
utorak, travanj 10, 2007
Doslovno... Ja neznam više, KUDA OVAJ SVIJET VODI??? Sada je problem u mojoj največoj ljubavi... Lordyu.... Došlo je do zbrke, jer je meni jedan dan bilo dosadno i isla sam pogledat za friziske konje u hrvatskoj, i LORDYA NIGDJE NIJE BILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj tata je počeo zvat neke ljude, ni sama neznam, i za lordya nemamo pravih papira, ma kaj ja znam, sva sam zbunjena. Ako mi oduzmu i lordya.... ja neznam šta ću ja???!!!  Ja ni neznam zašto ovo pišem na blog, makar mi je tata rekao da se okanim blogiranja, i da ako već moram da ne pišem o sebi... ali ja sam to napisala....neznam kada ću slijedeći put napisat novi post... ljudi, nadam se da me razumijete
horseswithme @ 13:17 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
nedjelja, ožujak 25, 2007
E ljudi..... jer mi netko može objasnit kako se stavljaju slike, i oni linkovi sa strane, i slike sa strane i sve ostalo??? želim poboljšati blog, ali neeeznammmm!!!!!!!! ne sviđa mi se blog, hoću stavit slike!!!!!! hvala unaprijed!!!!!!!!!!!!!
horseswithme @ 17:19 |Komentiraj | Komentari: 26 | Prikaži komentare
utorak, ožujak 20, 2007
Evo ljudi, malo se javljam.....Još mi nikako nejde u glavu da nema glory.. A evo, kod mene  nebi bilo ništa novo, lordy je malo počeo zezat u zadnje vrijeme, a paco je ozlijedio nogu pa ne radi tjedan i pol......A novi konj golden Age je ok.....dobro skaće......U školi sam se pogoršala zadnjih mjesec dana....... počela sam dobivati 2 i 3, pa čak i 1......nije mi stalo do škole.... na stolu imam jednu veliku sliku od glory i stalno kada krenem učit, zatvorim knjigu i buljim u sliku i prišječam se najljepših trenutaka provedenih sa glory....Jednostavno to nemogu preboljeti, nemogu!!!! neka ljudi govore što hoću, nije me briga!!! Čak sam se i posvađala sa frendicom jer sam stalno kukala za glory, a njoj je to išlo na živce.....Što se mene tiće.... nemora se nitko družit sa mnom.... ovak i onak mi nije do izlazaka.... po cjele dane sam doma, ubijam dosadu, i šećem po štali..... Pred neki dan sa, bila sa Angel (konj od moje sestre) na terenu... bila sam sama, a to baš i nije bilo pametno.... ali ništa se nije dogodilo, Angel  je super kobila za teren.... ne plaši se.....išla sam samo hodom, ovak i onak sam bila mrtva gore.... evo, nezunam šta da vam više pišem.... pozdravljam vas!!!
horseswithme @ 12:11 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
ponedjeljak, ožujak 12, 2007
Ovaj post posvečen je mojoj najdražoj bivšoj kobili Glory...... Ona se rodila 4.8. 2005 i ona je čistokrvni holštajn....Bila  je predivni svijetliji dorat  sa dvije bijele čarapice i prekrasnom tankom lisom koja je krasila njezinu glavu.... bila je jako umiljata, i stalno je voljela galopirati kroz visoku travu.....  Nedavno,   tata  je došao do mene i  ozbiljnim mi glasom rekao da mora razgovarati sa mnom.... Mislila sam da se radi o školi, kad je več spomenuo "tvoja kobila" znala sam da se radi o glory i pomislila sam da joj se nešto dogodilo.....Brzo sam se digla i viknula, što se desilo, a tata je rekao da se smirim, da je glory zdrava i da se ne radi o tome.....Glumila sam da sam smirena, ali sam znala da nešto nije u redu.... pokušala sam se opustiti, ali sva sam se tresla..... inaće me tata ne zove baš često da "ozbiljno popričamo".........rekao je da je dobio ponudu za nju, da ode na neko mjesto gdje će živjeti bolje, i da će je ujahivati na prirodan način.....Počela sam vikati, da nitko neće raditi nikakve pokuse na njoj, i tata mi ej rekao da ga pustim da završi..... Dakle, nastavio je sa pričom.....pričao mi je razne naivne gluposti, koje mene nisu zanimale, ja svoju glory nedam.... Na kraju je povisio ton i rekao, bit će kako sam rekao, kobila će se prodati, ali to ne znaći da ju više nikad nećeš vidjeti......Tog sam časa odletjela u štalu do glory, sjela pokraj nje jer je ležala, čvrsto ju zagrlila, i zaplakala......Nije znala o čemu se radi, ali znam da joj je bilo jasno, i nije ni imala namjeru da se digne, nego je spustila glavu, a ja sam ju mazila........Bila sam s njom do kasnih sati navečer, kad je sestra došla po mene i rekla da se odem odmorit, ali ja se nisam htjela maknut....... sjela sam na pod, naslonila se na sjeno i zaspala.....slijedeće jutro sam se probudila u krevetu i čula nekakvu buku..... ispred moje kuće bio je kamijom i neki konj je izlazio iz njega..... otrčala sam dole i shvatila da je glory več otišla...... srce me jako zaboljelo, i nisam htjela izaći iz sobe..... sestra me je mamila da dođem pogledat svog novog konja.... otključala sam joj vrata od sobe, a ona je ušča i počela me tješiti..... Napokon me uvjerila da idem pogledat konja koji se zvao Golden Age, ali ja sam znala da mi on nikada neće moči biti zamjena za glory........ GLORY, OVO JE ZA TEBE: KOLIKO GOD SMO UDALJENE, NIKADA TE NEĆU ZABORAVITI I TI ĆEŠ UVIJEK BITI MOJA MALA KOBILICA, ŽELIM TI SREĆU DA DOBIJEŠ BOLJEG VLASNIKA, I ZAPAMTI....... JAKO TE VOLIM!!!
horseswithme @ 11:23 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
četvrtak, ožujak 8, 2007
Sorry ljudi...... nije me bilo........ JAKO DUGO!!! ajme, stvarno sorry......... komp mi se pokvari, i onda smo tražili novi da kupimo, i moj se tata nikak nije mogao odlučiti....... ja sam poludila......... ali sad sam tu!!!! i imam vam dosta toga za reč...... prodali smo glory........ tj, nisam ju ja htjela prodat, ali sam bila prisiljena........ i dobila sam novog konja......... zove se Golden Age, ali Goldie kraće....... lijep je, ali nitko nemože zamijeniti moju glory.... baš sam tužna....... Lordy je sve bolji i učimo ga piruetu!!! tj, moja sestra....... jako mu dobro ide....... super, jedva čekam turnir u Njemačkoj!!! sorry, htjela sam se javit, još sam tu, i čitat ću vas, a sutra i komentirat, jer me sad sestra gnjavi za komp......... ajde ljudi, komentirat ću vas obečajem!!!! booooook!!!!!!!!!!!!
horseswithme @ 19:52 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
nedjelja, veljača 18, 2007
joj, oprostite mi ljudi, kaj nisam dugo pisala, imam nekakav virus na kompu, pa nisam mogla dugo pisat.... Ovaj će post biti kratak, samo obavijest da vas i dalje čitam, i jako mi je žao što vam ne ostavljam komentare, jednostavno, nemogu zbog glupog virusa.... ja sam jako bolesna, imam temperaturu između 38 i 39 i trebala bi ležat u krevtu, ali mi je mama otišla do videoteke po filmove, pa ću nabrzaka napisat post........stvarno, oprostite, nadoknadit ću ja vama komentare, obečajem......ajme, mama mi se vraća,vidim ju kroz prozor..... pozdrav ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
horseswithme @ 16:54 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
Arhiva
« » stu 2017
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
Brojač posjeta
6371
Index.hr
Nema zapisa.